Historie / Set og sket / Set og sket i 2012 / SOMMERFEST lørdag 23. juni / 1. sommerfest-pressemeddelelse
Her ses Birgit Jensen under instruktion af løbere ved sidste års sommerfest

Sommerfest igen i Stenmagle 

-      med motionsløb, hoppeborg, gøgler, børnelopper m.v.  

I år ligger Stenmagles Sommerfest på Sankthanslørdag den 23. juni fra kl. 14. Løbeklubben i Stenmagle Bylaug arrangerer denne dag motionsløb kl. 14 i Assentorpområdet – med udgangspunkt fra Assentorp Campingplads på Højbodalvej. Her er rute på 5,5 og 11 km.  

Løbeklubbens ambition er et løb hver måned, og søndag den 3. juni deltager klubben på et stjerneløb i Hedeland. Man mødes på Holmsgården, Sorøvej 57 i Stenmagle kl. 08.45 og laver samkørsel til Hedehusene. Her er ruter i kuperet terræn på 3, 6, 9 og 12 km. Vil du med så kontakt løbeklubbens tovholder Birgit Jensen på 4110 6570. 

Sankthanslørdag den 23. juni starter sommerfesten i Holmsgårds have, Sorøvej 57, midt i Stenmagle by kl. 15.  Nordea kommer til start med en stor check som er doneret til festen. Herefter vil der være aktiviteter for hele familien, med hoppeborg, gøgleren Raffus, børnelopper, plantebytning, kagekonkurrence m.v. - Programmet er dog endnu ikke endeligt. Følg med på www.stenmagle.dk. 

Det er Stenmagle Bylaug der står som arrangør med den nye oldermand, tømrermester Gert Nielsen i spidsen. Fruen, Birgit Jensen, der har firmaet Hrplus i Stenmagle, er en af de aktive tovholdere og står bl.a. for motionsløbet ved campingpladsen. 

Om aftenen vil der være tændt griller, både til egen medbragt kød og til pølser, der vil være til salg. Et mindre sankthansbål vil blive tændt umiddelbart efter en båltale, der starter kl. 20. 

Alle er velkommen – og der er ingen entré.

 

Foto:  Her ses Birgit Jensen under instruktion af løbere ved sidste års sommerfest.