Historie / Set og sket / Set og sket i 2012 / SOMMERFEST lørdag 23. juni / 2. sommerfest-pressemeddelelse
sommerfestcollage

Børnenes fest i Stenmagle 

Det skal være for børnene og børnefamilier, blev der sagt igen og igen i Stenmagle Bylaug. Og sådan bliver det! Sommerfesten Sankthanslørdag i Stenmagle bliver med hoppeborg, gøgler, flødebollekastemaskine, børneloppemarked, slush-ice, popcorn - og endog med en lille pony til at kunne give børnene en dejlig ridetur. 

Der vil dog være noget for hele familien. Så mens børnene leger, kan man nyde en vand eller øl sammen med naboer og venner - og alligevel have fuldt overblik over pladsen hvor børnene befinder sig. Alting foregår i en intim atmosfære i haven bag Holmsgård, Sorøvej 57 i Stenmagle. 

Bylaugets oldermand Gert Nielsen udtaler om sommerfesten: Vi laver disse ting for at vise, at vi ikke er et udkantssamfund, men tværtimod er et lokalsamfund der kan være meget centralt, for alle de herlige mennesker, der bor her. Vi ønsker at være her for hinanden, at kunne hjælpe, når der er behov. Det forudsætter at vi kender hinanden godt, og det er formålet med en sommerfest, hvor netop alle naboer i vores lille samfund får snakket med hinanden og har det sjovt sammen. Vi gider ikke alt ynk om udkant her og der. Vi bor og lever som vi selv gør det til, og lige nu gør vi det til noget sjovt og rart med fest, motionsløb, cykelklub og alt det vi ellers kan finde på. Husk at følge med og se hele programmet på www.stenmagle.dk 

- - - - -   

Foto vedlagt - sommerfestcollage... 

Yderligere info kan fås hos oldermand Gert Nielsen på 4030 7731 eller mail: gn-projektering@email.dk