Historie / Set og sket / Set og sket i 2009 / Fastelavn

Fastelavn 2009

Fastelavn i Stenmagle 22. februar 2009

 
Pastor Maria Hjort havde lavet en rigtig børnegudstjeneste, og Stenmagle kirke var fyldt godt op søndag formiddag. 
Efterfølgende var der af Stenmagle Bylaug i samarbejde med menighedsrådet indbudt til tøndeslagning i præstegården. Tøndeslagningen foregik ved 2 tønder hhv. udenfor og i garagen, og der var køer på den snesjapvåde gårdsplads.
 
Vi havde en rigtig hyggelig formiddag. De mange fremmødte børn var klædt rigtigt flot ud. De var delt i to hold, et for de lidt mindre og et for de store.
Hos de store børn blev Mathias Andersen kattedronning og Christoffer Mølle kattekonge. De mindre børn slog katten af tønden i garagen og der blev Olivia Lundskov Larsen kattedronning og Laura Hjort kattekonge.
 
Bagefter var der fastelavnsboller med cacao og varme pølser i konfirmandsstuen, og her var der ikke bare fyldt godt op, her var der virkelig overfyldt, så mange måtte stå op.
 
Der blev også uddelt præmier for bedste udklædning for både drenge og piger. Præmier for bedste udklædning gik til Victoria J og Victoria for pigerne og Karl og Emil for drengene.
 
Bylauget har i samarbejde med Stenmagle kirke afholdt dette arrangement i over 10 år, så det er blevet en helt fast tradition i lokalområdet.