Historie / Set og sket / Set og sket i 2004 / Juletræstænding

Juletræstænding

Stenmagle fik atter lys på juletræet

Efter gudstjeneste og barnedåb i en næsten fyldt Stenmagle Kirke 1. søndag i advent kl. 15, blev alle inviteret hen til præstegården, hvor Stenmagle Bylaug havde arrangeret juletræstænding. Her sang de mange fremmødte julen ind, og ved hjælp af en sød julekone, samt en masse armbøjninger og kalden på lyset, lykkedes det at få lys i træet.
 

Præstegårdens konfirmandstue var mere end overfyldt igen i år, så der blev snakket lidt i krogene om det ikke snart var på tide at få bygget en større sognegård til de mange aktiviteter man gerne ville lave. Det får dog vente lidt endnu, men der var godt gang i udlevering af gløgg og æbleskiver m.v.
 
De mange flotte juledekorationer blev der på et tidspunkt også trukket lod om, så flere gik hjem med en rigtig flot dekoration, da hele arrangementet var ovre lidt før kl. 18.

Som dækkeservietter på bordene var der lavet illustrationer af mange af byens huse, og v.h.a. farveblyanter kom der rigtigt meget kulør på Stenmagle i løbet af et par timer, denne søndag eftermiddag.
Juletræstændingen i Stenmagle er nu blevet en rigtig tradition, da det er 7. år i træk, der har været dette fine samarbejde mellem kirken og bylauget.