Aktuelt / Hacking og Phishing

Hacking og Phishing

Pas på phishing-svindlere, der forsøger at stjæle dine kontooplysninger. 

Phishing-svindel inkluderer e-mails, der anmoder om dine login: password information, eller links til falske websteder, der beder om dit login:. Password til web-sites, de viste link kan se gyldige ud, men de faktiske link kan gå et helt andet sted hen. 

Du kan slette det, og du kan finde en knap til anmeldelse af spam-mail eller "Rapporter phishing", eller brug nedenstående formular: http://mail.google.com/support/bin/request.py?contact_type=abuse_phishing 

Bemærk: en simpel forum søgning (fx google-søgning) vil vise dig snesevis af indlæg om dette samme e-mail ven. Søgning er din. 

For mere information se: 
Meddelelser beder om personlige oplysninger: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=8253 
Undgå at blive snydt: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=29380 
Rapportering af mistænkelige meddelelser: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=29381

Uha da. Nedenstående mail modtog undertegnede søndag 21. november. Min g-mail ville blive lukket indenfor 24 timer, hvis jeg ikke bekræftede at den var aktiv ved at indsende mit ID og password. - Den var heldigvis så tyk, at jeg opdagede fiskeriet. Men der er meget af den slags, så oplys aldrig sådanne ting.

Preben Lemann

(E-mailen er på engelsk. Nedenstående er en simpel google-oversættelse) 

Kære Gmail-bruger, 

På grund af den overbelastning i vores Gmail-servere, vil der være fjernelse af alle ubrugte Gmail Accounts. You bliver nødt til at bekræfte, om din e-mail er stadig aktiv ved at udfylde dit login info nedenfor efter at have klikket svaret på knappen, eller din konto vil blive suspenderes inden for 24 timer af sikkerhedsmæssige årsager. 

Kunde-id: 
Password: 

Bemærk:   Denne e-mail er kun til-konto ejer. 
Tak fordi du bruger Gmail!