Aktuelt / Juletræstænding
Juletræs-arrangement i Stenmagle 2015. Her er billeder, taget af John Christophersen, både forud for og fra selve juletræstændingen. Tak for billederne John.
Klik på et billede for at se det i stor format.

Juletræstænding 2013

Vi mødes til den traditionsrige gudstjeneste, søndag 1. december kl. 15.00 i Stenmagle Kirke, hvor Maria Hjort fører os gennem denne festlige optakt til det nye kirkeår, ligesom børnekoret medvirker for første gang, - under ledelse af organist Pia Lyster.

Efter gudstjenesten går vi i samlet trop til præstegårdshaven, hvor det udendørs juletræ venter på at julemanden kommer forbi og sørger for at der kommer lys på. Vi går rundt om træet og synger nogle af julens sange.

Bagefter vil julemanden føre os til et hyggeligt sted, hvor bylauget serverer gløgg og æbleskiver til alle.

Alle børn medbringer sin eget julepynt til vores indendørs juletræ, som vi pynter i fælleskab, mens vi hygger os med æbleskiver og gløgg, og der er sodavand og godteposer til alle børn.

Vi glæder os til at se jer alle til en festlig eftermiddag.

Marianne

Juletræsfest i Stenmagle 2012

Det var et fint fremmøde på mere end 50 børn og voksne. Efter gudstjenesten i Stenmagle Kirke, gik vi i samlet flok med tændte fakler med hestevognen og julemanden ned til det store juletræ i præstegården. Her blev lysene tændt og vi dansede om juletræet og sang julesalmer. Herefter gik vi sammen til stalden bag præstegården. I stalden havde tovholderne for arrangementet pyntet fint op og gjort det hyggeligt til vi alle kom. Menuen stod på æbleskiver, gløgg, sodavand, pebernødder, slik og popcorn. Da alle børn havde hængt deres medbragte julepynt på det fine juletræ fik de hver en godtepose.

Det var et rigtig godt arrangement og alle hyggede sig. Tak for deltagelse og en stor tak til tovholderne for de lækre godter.

jul i kirken
juletræ