Historie / Set og sket / Set og sket i 2012 / SOMMERFEST lørdag 23. juni / Succesfuld sommer- og Sct. hansfest

Succesfuld sommerfest og Sankthansfest

Arrangementet Sct. Hansaften i Stenmagle blev en succes. Sct.Hansløbet ved Assentorp Camping blev gennemført i godt vejr for de 30 deltagere. Den efterfølgende sommerfest på Holmsgård trak mange børnefamiler til.

Selve festen på Holmsgård begyndte med, at bylauget fik overrakt en check på kr. 5000,- fra Nordea Fonden - ved Dianalund filialchef Marianne Klærke samt Lotte Krogh fra Nordea Fonden.

Ponyerne Cæsar og Cleo traskede trofast rundt med børn på ryggen, den røde hoppeborg lagde gummi til vilde spring og hvin og flødebollemaskinen fyrede igen og igen de små brune boller ud i luften.

Der blev grinet da klovnen Raffus optrådte. Han var rigtig god til børnene, der ellers godt kan blive bange for en klovn. Både børn og voksne konkurrede i at slå søm i og der blev spist mange popcorn. Kagekonkurrencen viste, at der er mange kreative kagebagere i Stenmagle og omegn. Der var vinsmagning på den til lejligheden "fremstillede" Stenmagle-vin.

"Når børnene hygger sig, så smitter det af på forældrene. De slapper mere af, når de kan se deres børn er glade" udtaler oldermand Gert Nielsen. Der vil i fremtiden også være arrangementer i Bylaugets regi, der vil tiltrække børnefamilierne. Følg med på hjemmesiden.

Om aftenen blev der grillet pølser og andet godt. Kl. 20 holdt Birgit Jensen båltalen om vigtigheden i at synliggøre Stenmagle. Læs hele talen ved at klikke her. Efter talen blev bålet tændt af alle børnene, der fik en fakkel udleveret, og endelig blev midsommervisen sunget.

Arrangørerne af dette års Sommer- og Sct. Hansfest takker alle der deltog i arrangementet, og alle glæder sig til næste års fest.